Derperdingen.

Derperdingen.

Het boekje “Derperdingen” wordt op de Visserijdag uitgereikt aan twee Derpers.

In het boekje staan korte verhaaltjes over Derp en Derpers. Je komt mensen tegen als Varkesteert, Arie Mannie, KiesKaasKiesBroek, Pum, Ientje van onze Lieve ‘Eer, Beertje & Steertje, Dokter Helle en ook mijn vader en moeder. Je kunt een beetje ontdekken hoe een Derper inburgeringscursus vorm krijgt.
En dat alles door mijn gekleurde bril.

Mijn doel is de verhalen die in Derp rondgaan vast te leggen. Als je verhalen kent en ze ook kwijt wil voor een volgende versie van Derperdingen, kun je het melden in de commentaren hieronder of via de mail: janstam@baldi.nu.

Het boekje is tijdens Visserijdag te koop op de Boulevard (signeren!) en bij Dekker & Dekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *