Opgegeven….

Opgegeven….

Zoals gezegd, er zit een reünie aan te komen van onze lagere school klas. Op 7 oktober komen we bij elkaar bij Strandpaviljoen Bad Egmond. Veel klasgenoten wonen nog in Derp en tijdens Visserijdag kwamen we elkaar tegen.
Een paar namen? Willem Wijker en ik stonden naast elkaar te verkopen op de nautische markt voor de loods van de Pinck. Willem verkocht hengels voor de Visvereniging en ik mijn boekje Derperdingen.
Martin de Lange liep snuffelend langs, gevolgd door Engel Stam en Adriaan Dekker. Het dreigde al een reünie op zichzelf te worden.
Ook Ineke Dekker liet haar gezicht zien. Die woont niet meer in Derp… In de verte zag ik ook Engel Konijn rondlopen met zijn bolhoed en “dreegmangt”, die heb ik helaas niet gesproken.
De dag erna liep ik door de Voorstraat en kwam Elly Konijn tegen. Voor de winkel waar Ina Jonker werkt.

Elke keer stelden we dezelfde vraag:
” Heb je het gezien???? Ben jij ook opgegeven?”

Een klasgenoot gaf het beste antwoord:
“Nee ik ben nog kerngezond!!”

2 gedachten over “Opgegeven….

  1. В текущих условиях вполне сложно обеспечить перспективы без высшего уровня образования – https://diplomex.com/. Трудно устроиться на позицию с подходящей оплатой труда и хорошими условиями без этого. Достаточно многие граждане, получившие информацию о подходящей под вакансии, вынуждены отклониться из-за недостатка соответствующего документа. Однако можно решить проблему, заказав диплом о высшем, расценка которого будет доступна по сравнению со стоимостью обучения. Особенности приобретения диплома о высшем: Если личности нужно лишь показать документ друзьям из-за того, что они не закончили учебу по определенным причинам, можно заказать дешевую топографическую копию. Однако, если его придется показать при трудоустройстве, к этому вопросу следует подходить более серьезно.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *