De klas van 1968

De klas van 1968

In 1968 namen we afscheid van onze lagere school. Sowieso was 1968 een bijzonder jaar, de studentenopstanden, de flower power, Vietnam… En wij een Derper klas van de Van Speijkschool ging z’n vleugels uitslaan. Nadat we 6 jaar bij elkaar in de klas gezeten hadden, werd de boel opgeknipt en maakten we allemaal een keus voor een andere school. Geen meester Stobbe meer, die verhalen kon vertellen, geen meester Zedel meer, die altijd wat modern was…. en nog meer leerkrachten.

Op 7 oktober 2023 organiseren we een reünie van de klas. Gaan we eens kijken wat het leven ons gebracht heeft.

Er wonen nogal wat klasgenoten in ons dorp. als ik ze op straat tegen kom, reageren ze enthousiast. Leuk elkaar weer eens te spreken! Het wordt een uitdaging de mensen die niet meer in Derp wonen op te sporen. Maar we hebben de tijd!!!

Op deze plek zal ik de voortgang van de speurtocht bijhouden. Melden wie we gevonden hebben en wie we nog zoeken. In ieder geval zijn aanwezig: Teun Horstman, Lineke Zwart, Klaas Wijker, Marc van Meurs, Louis Snijder, Henk Dekker, Thea Jonker, Ina Jonker en Ineke Dekker….

Je kunt je aanmelden bij teun@horstman-ronde.nl.

We gaan elkaar zien bij strandpaviljoen Bad Egmond en de partners zijn ook welkom.

Hoort zeg het Voort!

Reacties zijn gesloten.